43-Slider_Tuinhuis.jpg

Zinkwerk

Zink- en koperwerk
Vanwege een lange levensduur en goede kwaliteit behoort zink nog steeds tot één van de beste materialen voor het maken van goten en dakbedekking. Dat is ook de reden dat zink vaak toegepast wordt als dakgoot, hemelwaterafvoer of dakbedekking op dakkappelen. Daarnaast kan het worden toegepast voor windveren of zijwangen van een dakkapel. Naast het plaatsen en aanbrengen van zink kunnen wij ook reparaties uitvoeren- of aanpassingen realiseren aan bestaand zinkwerk.
 

Dakbedekking

Ieder dak heeft een goede afdichting nodig tegen weersinvloeden van buiten. Bij platte daken maken we daarom gebruik van dakleer (ook APP bitumineuze dakbedekking genoemd), het ecologisch en bouwbiologisch verantwoorde EPDM of het aloude en betrouwbare zink. Heeft u geen nieuw dak nodig, maar wel een lekkage of poreuze plekken in uw dak? Wij verzorgen het gehele onderhoud van- en de reparaties aan uw bestaande dak. Wanneer uw dak (nog) niet geïsoleerd is, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Isolatie scheelt u in de warmte en in uw portemonnee.
 

Lekkages

Een lekkage heeft vaak vervelende en dure gevolgen. Heeft u een lekkage van uw kraan, dak(bedekking), (water)leiding of in de dakgoot? Dan bent u bij Installatiebedrijf Van der Heiden aan het goede adres. Met onze moderne technieken sporen wij uw lekkage vakkundig op en verhelpen wij uw probleem meteen. Na een bezoekje van ons zit u gegarandeerd weer droog.