40-Header-foto-loodgieter-vd-heiden.png

Loodgieter

Loodgieter
Als installatiebedrijf is Van der Heiden specialist in de aanleg en het onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Heeft u een lekkage? Of wilt u een extra (buiten)kraan of (warm)waterpunt? Wij installeren het graag voor u. Ook kunnen we uw gasleiding, ventilatie of rookgasafvoer onderhouden. We geven u graag een vrijblijvende offerte.
 

Sanitair

Bij Van der Heiden doen we graag waar we goed in zijn: het installeren van uw sanitair bijvoorbeeld. Wilt u wat aanpassingen aan het tegelwerk, nieuwe badkamerverlichting, of bent u toe aan een nieuwe badkamer? Wij adviseren u graag over de inrichting en meest praktische invulling van uw badkamer en/of toilet. Van een functionele budgetbadkamer tot een luxe badruimte, Van der Heiden (ver)bouwt het graag voor u! En wist u dat er steeds meer nieuwe mogelijkheden op dit gebied zijn? Denk eens aan een afzuiging op de toiletpot, zodat vervelende geurtjes geen kans meer krijgen. Zomaar een voorbeeld van wat mogelijk is.
Kom gerust bij ons langs om een kijkje te nemen in onze showroom in Elspeet.
 

Lekkages

Een lekkage heeft vaak vervelende en dure gevolgen. Heeft u een lekkage van uw kraan, dak(bedekking), (water)leiding of in de dakgoot? Dan bent u bij Installatiebedrijf Van der Heiden aan het goede adres. Met onze moderne technieken sporen wij uw lekkage vakkundig op en verhelpen wij uw probleem meteen. Na een bezoekje van ons zit u gegarandeerd weer droog.
 

Quooker

Natuurlijk kunnen wij uw nieuwe keukenkraan en/of close-boiler installeren. Maar heeft u weleens gedacht aan een Quooker, een kraan die direct kokend heet water levert? Via een reservoir in uw keukenkastje heeft u altijd en direct de beschikking over kokend water. Een hoge energierekening? Niets van waar, want vanwege de goede isolatie verbruikt de Quooker in stand-by stand maar 5 cent per dag. Met deze goede en duurzame investering kunt u zelfs besparen! Van der Heiden installeert de Quooker graag voor u! Neem contact op voor een offerte.