41-Header-foto-overonst-vd-heiden.png

Over ons

Over Van Der Heiden Installatietechniek
Van der Heiden Installatietechniek is een kleinschalig installatiebedrijf dat is opgericht in 2002. Sindsdien is het een begrip geworden in de regio van Ermelo, Harderwijk, Putten, Elspeet, Uddel en Nunspeet. Als erkend installateur zijn we gespecialiseerd in al het installatiewerk binnen en buiten uw woning of bedrijf.
 

Van der Heiden

Gert van der Heiden is 40 jaar geleden zijn loopbaan begonnen bij Unica meet- en regeltechniek. Hierna is hij bij Van Panhuis Installatietechniek in Ermelo komen werken. In de 20 jaar dat hij daar werkzaam was is hij van servicemonteur verder doorgegroeid tot uitvoerder en werkvoorbereider burgerzaken. Dit heeft hij vele jaren met plezier gedaan en dit plezier heeft ertoe geleid dat hij in 2002 voor zichzelf is begonnen.

Inmiddels heeft hij ruim 30 jaar ervaring en wil hij u samen met de medewerkers graag van dienst zijn. Op het gebied van loodgieter, elektra, zink, verlichting, dakbedekking, zonne-energie, sanitair, verwarming, ventilatie, warmtepompen, domotica, advies etc. kunnen wij u van dienst zijn.

Na ruim 15 jaar als zelfstandig ondernemer is voor Gert de pensioengerechtigde leeftijd in zicht gekomen. Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen hebben we in Installatiebedrijf Dekker uit Elspeet een nieuwe partner gevonden.

Installatiebedrijf Dekker

In 1999 zijn Cor en Cora Dekker begonnen in de installatietechniek als zelfstandig ondernemer. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een bedrijf met winkel en monteurs. Om onze klantenkring nog beter te bedienen zijn wij op zoek gegaan naar een partner die met dezelfde passie de werkzaamheden doet waardoor we elkaar versterken. Wij verwachten met deze manier van samenwerking de service verder te verhogen en de continuïteit voor beide klantenkringen te garanderen.

Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.