39-Header-foto-elektricien-vd-heiden.png

Elektra

Elektricien
Heeft u een storing in uw installatie? Of wilt u uw installatie goed en aan de geldende eisen laten voldoen? Wij kunnen uw installatie keuren en – als dat nodig is – verbeterpunten aandragen om uw installatie aan te passen. Ook bij de complete aanleg van elektra in uw huis zijn wij u graag van dienst: van leiding tot stopcontact. Met steeds meer stroom gebruikende apparaten in huis voldoet uw meterkast misschien niet meer aan de eisen van deze tijd. Wij helpen u graag bij de uitbreiding van een groep in uw meterkast of een complete vervanging.
 

Verlichting

U bent bij ons aan het goede adres om uw lamp vakkundig op te laten hangen, uw schakelaar te vervangen door een dimmer of uw gloeilampen te laten vervangen door halogeen of LED-verlichting. Wij hebben alles in huis en kunnen het tegen een scherpe prijs voor u realiseren. We denken met u mee en adviseren u!
 

Huisautomatisering

Op afstand uw verwarming thuis alvast aanzetten? Vanaf de bank de voordeur openen? Of met uw telefoon of tablet uw verlichting bedienen, of uw elektrische (rol)gordijnen sluiten? Dit is allemaal mogelijk met domotica, ook wel huisautomatisering genoemd. Domotica is gericht op comfort in het huishouden. Van de aanleg van een eenvoudige intercom of deurbel, tot de complete installatie van een huisautomatiseringsysteem. Overweegt u de aanschaf van dit soort apparatuur? Neem vrijblijvend contact met ons op want ook op dit gebied zijn wij graag uw informatie- en installatiepartner.
 

Oplaadpaal elektrische auto

Wat benzinepompen voor brandstofwagens zijn, zijn laadpalen voor elektrische auto’s. Er zijn zo’n 10.000 publieke laadpalen in ons land, waarvoor je een pas nodig hebt om je elektrische auto op te laden. Voor een oplaadpaal aan huis, heb je geen pas of abonnement nodig. Heeft u een elektrische auto en denkt u over de installatie van een laadpunt bij u thuis? Installatiebedrijf Van der Heiden adviseert u graag over het vermogen van uw laadpaal en installeert deze op elke gewenste plaats. Vraag een offerte aan, of maak vrijblijvend een afspraak!
 

Centraal stofzuigsysteem

Met een stofzuiginstallatie zuigt u stof comfortabeler, schoner en efficiënter op. Geen volle stofzakken, verstopte slangen of te korte elektriciteitssnoeren meer. Een centrale stofzuiginstallatie bestaat uit vier delen: de buizen en leidingen, de afzuig contacten, de stofzuigunits en de slangen en accessoires. De aansluitingen in de woning worden zo geplaatst dat u elke mogelijke hoek kunt bereiken. Via een PVC buizensysteem wordt het stof direct afgevoerd, in plaats van dat het in een ‘gewone’ stofzuigerzak komt en weer terug wordt geblazen in huis. Fijnstof, bacteriën, microben, mijten en andere sporen blijven dus buitenshuis! Van der Heiden informeert, adviseert en installeert graag!