42-Header-foto-verwarming-vd-heiden.png

Verwarming

Verwarming
Met een snelle en goede service bij onderhoud en storingen zorgt Van der Heiden ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit. Wilt u een centrale verwarming laten installeren of vervangen? Wij adviseren u en zoeken voor u de meest energiezuinige oplossing. Samen met u zoeken we naar de beste cv-ketel en/of boiler.
Ook voor de complete installatie van uw vloerverwarming staan wij voor u klaar. Tegenwoordig laten de meeste mensen hun vloerverwarming infrezen. Het voordeel daarvan is dat met infrezen ook in bestaande bouw vloerverwarming aangelegd kan worden. De leidingen van de vloerverwarming worden mooi in de vloer weggewerkt. Door de hoge ligging van de verwarmingsbuizen reageert het systeem sneller dan de aanleg op andere manieren. Wanneer u uw vloerverwarming in wil laten frezen, is een vlakke zandcementen dekvloer een voorwaarde. Ook in een betonvloer is het mogelijk. Wij adviseren u! Vraag ons om een offerte, of maak vrijblijvend een afspraak!
 

Airco

Behalve dat een airconditioning in de zomer voor een heerlijk koel huis zorgt, doet het meer. Naast koelen zorgt een airco ook voor een optimaal klimaat en een goede luchtverdeling in uw huis. Dat geeft een fris gevoel. Ook kunnen airco’s verwarmen, zodat de temperatuur altijd aangenaam is, zomer en winter. Installatiebedrijf Van der Heiden kan u advies geven over airconditioningsystemen die het beste aansluiten op uw situatie en wensen. Wij leveren hoogwaardige airco’s en installeren ze op elke gewenste plaats. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

Ventilatie

OEen goede ventilatie in uw woning of kantoor is belangrijk om vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen te voorkomen. Met de goede isolatie van tegenwoordig wordt nog weleens te weinig aan (natuurlijke) ventilatie gedacht. Een mooie en duurzame oplossing voor een goede ventilatie en tegelijk aangename temperatuur is de WarmteTerugWin-installatie (WTW-unit). Dit systeem is gebaseerd op warmtewisselaars. De vuile lucht die uit de woning wordt afgevoerd geeft zijn warmte af aan de schone koude lucht die naar binnen wordt gepompt. Door het hergebruik van de warmte levert dit een rendement tot 90% op! En doordat regelmatig verse lucht de ruimtes binnenkomt, is de kans op schimmels en bacteriën aanzienlijk kleiner. Neemt u ook eens een kijkje op www.rvo.nl. Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u mogelijk een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een WTW-unit.
Wanneer uw woning van na 1985 is, heeft u waarschijnlijk een ventilatiesysteem in uw woning. Dit systeem zorg voor verse lucht in uw woning en voert vocht af. Het vervangen van een oude ventilatiebox kan u per jaar zomaar 40 tot 50 euro aan stroombesparing opleveren. Zo verdient u binnen een paar jaar uw investering alweer terug. We adviseren u om uw ventilatiesysteem eens per zes jaar volledig te laten reinigen. Zo vermindert u de kans op bacteriën en schimmels in uw woning. Vraag ons om een offerte, of maak vrijblijvend een afspraak!
 

Warmtepomp

Steeds meer mensen kiezen voor de verwarming van hun huis en de productie van warm water voor een warmtepomp. De techniek van een warmtepomp werkt heel eenvoudig: een pomp haalt warmte van buiten om uw huis binnen mee te verwarmen. Vooral in Duitsland, Noorwegen, Zweden en Finland wordt deze techniek al veel langer gebruikt. Het is zelfs een vast onderdeel bij het ontwerpen van een woning. Een warmtepomp is een kostbare, maar zeer duurzame toepassing. Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de aanschaf en voordelen van een warmtepomp. Neem daarom contact met ons op, zodat we uw situatie kunnen bekijken en u een gedegen advies kunnen geven. Neemt u ook eens een kijkje op de site van het RVO. Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u mogelijk een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp.

Opwekking dmv lucht (lucht warmtepomp, Nefit EnviLine en ATAG M HYBRID-ALL of M COMPACT)
Een luchtwarmtepomp wordt gebruikt bij de opwekking van warmte door middel van de buitenlucht. Dit kan zelfs tot temperaturen ver onder nul.

Opwekking dmv water (uit de grond) Nibe Fighter
Een waterwarmtepomp warmt water op met aardwarmte, waardoor u elektriciteit of gas bespaart. Diep in de aarde, al vanaf 50 meter, is het voortdurend warm. Die gratis warmte gebruikt een warmtepomp om water in een grote boiler op te warmen. Vervolgens is het warme water te gebruiken in het huishouden of voor de verwarming.
Lees hier meer over Nibe Fighter: www.nibe.eu/nl-nl/producten/warmtepompen/water-water-warmtepompen