Actueel

Lichtplan Restaurant Nulde
28-11-2019

Lichtplan Restaurant Nulde

Langs de A28 bij Strand Nulde is een nieuwe restaurant gerealiseerd die vanuit binnen over een groot terras uit kijkt over de haven en de randmeren. Rondom het gebouw bevinden zich 114 parkeerplaatsen. Van der Heiden installatiebedrijf heeft bij de bouw van dit bijzondere object het lichtplan verzorgd voor de terreinverlichting. Het thema hiervoor is duurzaam. Bij het maken van een lichtplan voor terreinverlichting moet je vooraf aan veel dingen denken zoals design, techniek , duurzaamheid en regelgeving. Alle elementen moeten samen komen maar waar loop je tegenaan? Voor een restaurant wil je dat de klant veilig zijn of haar auto terug kan vinden. Goede verlichting is ook voor de veiligheid (diefstalpreventie) van belang. Een obstakel voor de parkeerterrein verlichting van restaurants is dat je genoeg moet zien in het donker maar dat het licht het pand moet versterken en niet moet uitlichten. Doordat er niet continue beweging plaatsvindt van voorbijrijdende auto’s, moet er wel genoeg licht zijn over het gehele terrein. Hiervoor is een lichtplan maken een goede manier. Met een lichtplan kun je gemakkelijk in kaart brengen hoeveel licht er nodig is en waar. Voor Nulde hebben we een duurzaam lichtplan gemaakt waarbij we gekozen hebben voor LED lampen die speciaal gemaakt zijn per positie. Loopt u tegen het zelfde probleem aan en wilt u weten hoeveel licht uw terrein nodig heeft, welke plek het beste is, hoeveel masten u nodig heeft en met welke armatuur en wattage, wij adviseren u hier graag bij.
ATAG CV-ketel i28ECZ
24-09-2019

ATAG CV-ketel i28ECZ

De nieuwste energiezuinige ATAG CV-ketel model i28ECZ | CW4 (i Zone) is nu leverbaar bij Van der Heiden Installatietechniek het is een perfecte combinatie van comfort en energiezuinigheid. Doordat dat hij compact is past hij in vrijwel elke ruimte. Snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel warm water is geen enkel probleem met deze zonneboiler CV ketel. Door de RVS warmtewisselaar blijft deze warmtepomp een hoog rendement geven gedurende de hele levensduur. Zo bespaar je op je energierekening. Jarenlang.   RVS warmtewisselaar - Tapwater Technologie De ATAG i28ECZ heeft een extra warmtewisselaar (Economizer) in de rookgasafvoer. Bij gebruik van warm water warmt hij het inkomende koude water eerst op. Vervolgens wordt door de RVS warmtewisselaar gezorgd dat deze op de juiste temperatuur wordt gebracht. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat er een uitzonderlijk hoge tapwaterrendement wordt behaald. Deze CV-ketel heeft Economizer dit is een tweede warmtewisselaar, die in deze CV-ketel is ingebouwd. De warmte van de rookgassen worden nogmaals gebruikt en dit zorgt ervoor dat  het  water in de CV ketel extra op gewarmd wordt. Normaal ben je deze gassen direct door de rookgasafvoer kwijt maar nu niet meer. Het levert u 10% meer warm water en minder gas. ATAG CV-ketel model i28ECZ | CW4 (i Zone) Beste keuze als u opzoek bent naar: Comfortable en zuinige HR CV-ketel ATAG kwaliteit Energielabel A Klein formaat CV-ketel Snel en genoeg warm water levert Inhoud woning: <275 m³ | 250 – 400 m³ Oppervlakte woning: < 100 m² | 100 – 160 m² Vernieuwend De ATAG i28ECZ CV-ketel kan direct communiceren met de Energion M Hybride warmtepomp. Daarnaast biedt deze nieuwste CV-ketel van ATAG toegang tot Domotica met de nieuwe thermostaat ATAG One Zone. Deze nieuwe slimme thermostaat verbindt de CV-ketel en eventueel de warmtepomp, zonneboiler & menggroepenregeling met het ATAG Zone platform. De nieuwe ATAG One Zone kan ook worden verbonden met: Google Home, Apple Homekit en Amazon Alexa.
BVG Harderwijk
24-05-2019

BVG Harderwijk

Na een paar lange en mooie weken mochten we het eind bereiken van het dak. Het project genaamd BVG Harderwijk heeft een dak van 2000m2 die we hebben geïsoleerd en daarna voorzien van bitumen dakbedekking. Laat de regen maar komen nu het hele dak dicht is!
B&B Happienest
29-03-2019

B&B Happienest

Voor B&B Happienest in Ermelo mochten we deze week zonnepanelen aanbrengen op het dak van de B&B.  Wilt u ook eens logeren bij deze duurzame B&B? Kijk op de website van www.happienest.com
Waterpomp in waterfront Harderwijk
14-03-2019

Waterpomp in waterfront Harderwijk

Vandaag hebben we samen met Nibe een mooi project mogen opleveren in een woning op het waterfront in Harderwijk. Waar de nieuwbouw woning opgeleverd was met een cv-ketel hebben wij deze gedemonteerd en een warmtepomp geplaatst. De ruimte op zolder was niet bepaald royaal waardoor het een puzzel was om de ruimte in te vullen. De ventilatiebox en aanwezige omvormer voor de zonnepanelen hebben we een nieuwe plek gegeven. Zo ontstond er genoeg ruimte voor nieuwe warmtepomp met boiler voor het warme water. De warmtepomp heeft een gesloten bron die in de grond is geboord. De nieuwbouw woning met haar goede isolatie is prima geschikt voor een warmtepomp.  Zo is het weer een mooi voorbeeld van een project waar u met ons als aannemer alles kunt laten uitvoeren. Uw duurzame alles onder één dak installateur.
Zonnepanelen Ermelo
06-03-2019

Zonnepanelen Ermelo

Vandaag mochten we voor een particulier in Ermelo zonnepanelen plaatsen. In dit geval 9 stuks die goed zijn voor 2700WP.  Laat de zon maar komen!
Nieuwbouw restaurant Nulde
21-02-2019

Nieuwbouw restaurant Nulde

Vandaag zijn we gestart aan het nieuwbouwproject in Nulde te Putten. Samen met ASB gaan we een restaurant bouwen inopdracht van VandenBrink Onroerend Goed uit Ermelo. MEER INFORMATIE
Vernieuwd wagenpark
01-02-2019

Vernieuwd wagenpark

Vandaag ons wagenpark grotendeels vernieuwd met nieuwe Peugeot Experts! Klaar voor de toekomst.
De Haan Wassalon
18-01-2019

De Haan Wassalon

Voor onze klant, De Haan Wassalon, zijn we druk bezig om de nieuwe locatie aan het Jagerserf 20D in Ermelo in te richten. Naast het elektra leggen wij ook het koud- en warmwater aan voor de wasmachines. Ook hebben de wasmachines een afvoer nodig en een gasleiding voor de duurzame boilers. Alles aangelegd door ons waardoor u een vast aanspreekpunt heeft voor al uw werkzaamheden. Naast loodgieter kunt u ons ook benaderen voor elektra werk. Voor iets kleins als een kapotte schakelaar tot het repareren van uw cv ketel. Wij staan voor u klaar in de regio Harderwijk, Ermelo en Putten
't Nonnetje in Harderwijk
10-01-2019

't Nonnetje in Harderwijk

Allereerst de beste wensen voor 2019! Wij hebben in de vakantie niet stil gezeten en mochten voor ‘t Nonnetje in Harderwijk de nieuwe verlichting verzorgen in het restaurant. Tijdens een heerlijke maaltijd kunt u de verlichting van dit tweesterren restaurant zelf komen bewonderen.  Mocht u thuis geen tweesterren maaltijd maken maar wel graag goede (LED) verlichting willen hebben dan kunt u ons gerust bellen of mailen. Ook als loodgieter kunnen wij u van dienst zijn. Een goed jaar toegewenst!
Prettige feestdagen!
21-12-2018

Prettige feestdagen!

Het zit er weer op voor dit jaar! We hopen dat iedereen er deze kerst warmpjes en verlicht bij zit samen met uw/jouw dierbaren. Vandaag mochten we nog een klant verblijden met een nieuwe cv-ketel van Atag (sinds kort zijn we ook Atag dealer) Een warmtepomp is niet altijd de beste oplossing. Daarom denken we graag met u mee om geen hoge kosten te maken als het niet nodig is. We wensen iedereen prettige feestdagen en een Gezegend nieuwjaar! In 2019 zijn wij u weer graag van dienst Wij zijn niet voor niets Hét adres voor al uw installatiewerk en zonne-energie!
Quiek familie fysio en All4fysio
04-08-2018

Quiek familie fysio en All4fysio

Als duurzame ondernemer mochten wij de afgelopen periode aan een mooi project werken voor Quiek familie fysio en All4fysio. Vanaf het begin was er nog sprake van een gasaansluiting en was de cv installatie bedacht met een cv-ketel. Na goed overleg en het bespreken van de wensen van de klant hebben wij een nieuw voorstel gedaan voor de installatie . Onze inzet was om de gasaansluiting te laten vervallen en alles elektrisch te voeden. Door het toepassen van een Daikin warmtepomp icm vloerverwarming en kan straks straks elke behandelkamer naar wens worden verwarmd of gekoeld. Warm water waar nodig wordt geregeld door elektra boilers onder de kranen zodat er direct warmwater is bij de kraan. Hierdoor is er geen verlies aan water. Op het dak zijn er zonnepanelen gekomen om elektriciteit op te wekken voor de warmtepomp van Daikin. Door het toepassen van LED verlichting wordt het verbruik van stroom beperkt. We hopen dat Quiek familie fysio en All4fysio straks veel plezier mogen hebben aan de installatie in hun nieuwe onderkomen. Één ding is zeker, ze zijn niet meer afhankelijk van het Groningse gas. Heeft u zelf ook een nieuwbouw wens voor uw bedrijf of wikt u een woning bouwen? Schroom niet om ons te bellen of mailende een vroeg stadium. Zo voorkomt u dat een duurzame installatie niet gaat passen en daarnaast werken wij met duurzame aannemers zodat wij uw wensen van A tot Z kunnen verwezenlijken tot een droom pand en/of huis. Laat het ons weten! Info@vanderheidenist.nl
Dakgoten vervangen
21-07-2018

Dakgoten vervangen

Het is zover, na een drukke periode hebben we de komende periode een tijd van rust en bezinning. We hopen dat jullie hier zelf ook van mogen (gaan) genieten. Na de vakantie staan we u weer graag te woord. Denk bijvoorbeeld aan de (zinken) goten bij u thuis. Het is zo weer herfst en wellicht kunnen wij u adviseren of het verstandig is uw bestaande goot te vervangen zodat u met regen geen lekkages heeft. Zo kunt u ook met het hele blok uw goten laten vervangen met een scherpe prijs. Heeft u ander zink en/of koperwerk dan bent u daarvoor ook bij ons op het juiste adres (zie bijgevoegde foto) Stuur in dat geval een mail naar info@vanderheidenist.nl voor een vrijblijvende offerte op maat! Een fijne vakantie allemaal.
Duurzaam wonen?
05-04-2018

Duurzaam wonen?

Het lijkt erop dat het Groningse gas ons als inwoners van NL verbroederd. We delen de ondergrondse rijkdommen met elkaar en nu de gevolgen hiervan reden geeft tot verandering kijken we allemaal naar alternatieven voor de HR ketel. We vinden het goed om te zien dat dit gebeurt en adviseren graag of een warmtepomp een goed alternatief is, maar de eerste stappen kunnen al eerder gezet worden. Zoals de Trias Energetica al schetst begint het verduurzamen met beperken van de energievraag. Dit houdt in dat u uw woning beter isoleert of de thermostaat een graad minder zet en een trui aan doet. Wij adviseren een warmtepomp vooral bij nieuwbouw omdat daar de schil van de woning goed is en het afgiftesysteem (vloerverwarming). Bedenk dus goed waar u uw geld in investeert om een goede rentmeester te zijn voor uw medemens en natuur. Zie ook het volgende artikel www.volkskrant.nl/columns-opinie/wiebes-blijf-alsjeblieft-van-de-hr-ketel-af~b2f42b31/ Neem gerust contact op voor een goed en eerlijk advies 0341 550640 of info@vanderheidenist.nl
Warmtepomp
05-03-2018

Warmtepomp

De voordelen op een rij: De mobiele warmtepomp kan verwarmen en koelen en is daarmee dus ideaal voor bijvoorbeeld de zolderkamer die in de winter te koud en in de zomer te warm is. De ingebouwde thermostaat houdt automatisch de ingestelde ruimtetemperatuur aan. Door de ontvochtigingsfunctie is er minder last van condens op de ramen. Eenvoudig te installeren door meegeleverde afvoerslang, koppelstukken en vensterkit. Modern slank verrijdbaar ontwerp met LCD scherm. Inclusief afstandsbediening met batterijen. Hoe werkt de mobiele warmtepomp? Een mobiele airconditioner onttrekt warmte aan de omgeving en voert dit door de slang af naar buiten. Hierdoor wordt de binnenruimte gekoeld. Bij een omgekeerde werking (warmtepomp) haalt een mobiele airconditioner warmte uit de buitenlucht, waardoor de binnenruimte wordt verwarmd. De mobiele warmtepomp geeft je dus warmte in de winter en verkoeling in de zomer! De mobiele warmtepomp haalt één deel uit het elektriciteitsnet en levert tot wel drie keer zoveel aan warmte terug. Ter vergelijking; een elektrische kachel levert net zoveel warmte terug als hij opneemt uit het elektriciteitsnet. Neeem contact met ons op voor meer informatie!